-20%

Határtalan design

20% az egyszeri alkalomra érvényes felnőtt/diák/nyugdíjas belépőjegyre

Mennyiségi korlát: nincs

Más kedvezménnyel nem összevonható, szervezett programokra nem érvényes (pl. épületbejárás, tárlatvezetés, kerekasztal beszélgetés stb.)

A kedvezmény 2025.01.31-ig érvényes.

BTM – Kiscelli Múzeum

Idén különleges, jubileumi dizájn- és összművészeti rendezvénysorozattal jelentkeznek a szervezők a Kiscelli Múzeumban. A válogatásban 22 ország több, mint 200 alkotójának munkái lesznek láthatók, reprezentatív olasz, osztrák és szlovák fókusszal, de nem marad el a nemzetközi kortárs ékszer szekció sem, sőt, a projekt történetéhez kapcsolódó retrospektív anyagot is láthat a közönség.

A szervezők a dizájnt tág fogalmi mezőbe helyezik, amelynek fókuszában a különböző régiók, kultúrák közötti párbeszéd, a kreativitás és az innováció áll, összekapcsolva a tárgy- és a formatervezést, a vizuális művészeteket, az előadó-művészetet és a képzőművészetet. A kiállításban, idén jelentős szerepet kapnak az öko- és a társadalomtudatos projektek is.

A 20. Határtalan design az ünnepi alkalomnak megfelelően összefoglaló tárlat, amely több tematikus egységből épül fel. A kiállítás a Kiscelli Múzeum Templomterében egy visszatekintő tárlattal indul, ahol a rendezvénysorozat történetét meghatározó alkotók, stúdiók munkáiból válogattak a szervezők.

A kiállítás Énbudapestem applikációval 20%-os kedvezménnyel látogatható.

A kedvezmény a teljes áru belépőjegyekre érvényes, programokra nem használható fel.

DWB 2024

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés