-25%

Kepes András: Két macska voltam – könyvbemutató Szabados Ágival

25% kedvezmény

25% kedvezményes kupon: EnBudapestem

(jegyvásárlás során, fizetés előtt kell megadni az openbooks.hu webáruházban)

Kepes András új könyvében a hetvenes években egy apa a családjával egy vidéki tanyára költözik abban a hitben, hogy maga mögött hagyhatja a diktatúrát, ám új élet helyett a saját poklát teremti újra. Legidősebb fia, György, az apai nyomás és önkény elől menekülve a rendszerváltás idején visszatér Budapestre, ahol rendőrként a bűn és a tisztesség között ingadozva saját élete után is nyomoz. Választás elé kerül, mit kezdjen a múlt hazugságaival, amelyek a környezetében tönkretették a szülő-gyerek kapcsolatot, a szerelmet és a barátságot. Egy ponton azt a döntést hozza, hogy saját kezébe veszi a sorsát…

A Két macska voltam egy lélektani krimiket idéző sorsregény egy olyan korban, amelyben a történelmi és emberi traumák nyomán kiveszőben van a mindennapokból az erkölcs és az emberség.

Szabados Ágnes az RTL Reggeli műsorvezetője, irodalomterapeuta, a Nincs időm olvasni kihívás alapítója (amely mára közel 50 000 fős közösséggé duzzadt) és a Libertine Könyvkiadó és Könyvesbolt tulajdonosa. Az olvasásnépszerűsítés legismertebb magyar alakja, aki rengeteget tesz a hazai könyvkultúráért. A szerző kötetei kedvezményesen vásárolhatóak meg a helyszínen.

Az esemény után a szerző dedikál!