-20%

MAD Garden Buda

20% kedvezmény a fogyasztásból

20% kedvezményre vagy jogosult egyedi ÉnBudapestem App QR-kódod felmutatásával, amelyet naponta 1 alkalommal tudsz felhasználni.

Az ajánlat 2024. 04. 02-ig érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható.

Egy budai rejtett kert, távol a város zajától, napközben tele napsütéssel, este fényekkel. A hely, amit már jól ismersz és ahol mindenki barát. 2022-ben nyitottunk először és éreztük, hogy igen, sikerült létrehoznunk egy olyan atmoszférát, ami miatt szívesen üldögélnek nálunk az emberek napközben egy kávé mellett, vagy akár jönnek el este a barátokkal, hiszen a minőség fix, a staff kedves, a hangulatos kert pedig tényleg magáért beszél. Persze csábító a 10 sörcsap is, mely mindig tele premier sörökkel, a széles natúr borkínálat vagy a különleges spirit választék.

Második szezonunkra szerettük volna emelni a tétet.

Két hetente csütörtökönként koncertekkel készülünk vendégeinknek. Élő zene a naplementében, talán ezt várjuk a leginkább. Aki pedig a DJ szettek miatt vágyik vissza, annak van egy jó hírünk, természetesen idén is lesz belőle bőven!

Az ital szortiment nagyrésze megmaradt, viszont az étel kínálatunk megújult. Amit itt biztosan megtalálsz 2023-ban is az a KISKERTPIAC, a MAD GAME NIGHT társasjáték est, ingyenes szakértői kerekasztal-beszélgetések különböző témákban és sok-sok olyan program, mely tökéletes az este indításához.

A Mad Garden Buda a második szezonjára is maradt, ami volt. Egy erőlködésmentes hely, ahol önmagad lehetsz.