-20%

MADHOUSE Budapest Bistro & Craft Beer Bar

20% kedvezmény a fogyasztásból

20% kedvezményre vagy jogosult egyedi ÉnBudapestem App QR-kódod felmutatásával, amelyet naponta 1 alkalommal tudsz felhasználni.

Az ajánlat 2024. 04. 02-ig érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható.

A MADHOUSE Budapest Bistro & Craft Beer Bar a belvárosi bisztró, amilyennek szerintünk lennie kell. Ez nem egy söröző. Ez nem feltétlenül egy hely a mindennapokra. Ez az a hely, ahova ünnepelni jössz, ahol most, ma este “nem számít”, ahol “kikéred”, és úgy kapod meg, hogy tényleg azt érezd, hogy te vagy a mai este sztárvendége, és ma mindenki azért jött be, hogy téged kiszolgáljon. Egy különleges élmény Budapest szívében, ahol a legkedvesebb csapat dolgozik azért, hogy a mai estéden minden tökéletes legyen.

A hely, ami már több mint két éve fontos részét képezi az Anker köznek. Sokan arról ismerik, hogy a Mad Scientist hazai kraft sörfőzde legfrissebb tételei itt mindig elérhetőek. Érkezik is heti két három premier sör a 24 csapra egyenesen a főzdéből, ami igazán különlegessé teszi a MADHOUSE Budapestet a sör rajongók számára. Ez volt a kiinduló pont még két évvel ezelőtt és ehhez jött Piszkor Norbi executive chef bistro konyhája, ahol a fenntartható és etikus működés alapvetés, az alapanyagok frissen érkeznek a hazai kereskedőktől és amely mára már legalább annyi vendéget vonz, mint a különleges kraft sörök. Az már pedig igazán csak a ráadás, hogy az Anker köz legfelkapotabb gasztrotere a felsoroltakon kívül széles natúr borkínálattal, sok programmal és kraft sör inspirálta koktélokkal várja vendégeit.