-15%

Capa Központ

15% kedvezmény a belépőjegy árából.

15% kedvezményre vagy jogosult a kombinált teljes árú belépőjegy árából egyedi ÉnBudapestem App QR-kódod felmutatásával, amelyet a Capa Központ jegypénztárában tudsz beváltani.

A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ Magyarország vezető fotográfiai intézménye, amely névadója, a világhírű magyar származású fotóriporter születésének 100. évfordulóján jött létre.  Nemrég nyílt kiállítóterében, 500 nm-en mutatja be Robert Capa, a világhírű magyar származású háborús fotóriporter állandó életműkiállítását.

A Capa Központ két jelentős gyűjteményt őriz és mutat be a világhírű magyar fotográfusok munkáiból, a magyarországi Robert Capa-gyűjteményt és a szigetbecsei André Kertész-gyűjteményt. További 500 négyzetméteren változatos magyar és nemzetközi kortárs kiállítások láthatóak kiállítótereiben.  A színvonalas, az új nemzetközi trendekre reflektáló kortárs fotográfia bemutatása a fotográfia iránt érdeklődő szakértő közönséget hivatott szolgálni

Tevékenységének helyszíne a Nagymező utca 8. számú épület, ami a magyar szecesszió egyik szép példája – belső terei, ólomüvegablakai, lépcsőháza lenyűgöző részletekkel mutatja meg magát az alapos szemlélőnek.

Az épület utcafrontján lévő galériában egy ingyenesen megtekinthető kortárs fotókiállítás és a minőségi Capa Kávézó is várja a látogatókat.

Tovább a weboldalra

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés