-20%

Corvin Mozi

10 alkalommal

20% kedvezmény a belépőjegy árából

2025.01.31-ig a Budapesti Artmozi hálózatán belül 10 db kedvezményes belépőre vagy jogosult az egyedi QR-kódoddal!

A kedvezmény mértéke 20%, melyet a mozik jegypénztáránál vagy a Corvin mozi esetében online, a corvinmozi.hu oldalon érvényesíthetsz. Online jegyváltás esetén a QR-kódod a vetítés előtt, a beengedésnél kerül leolvasásra. 

Javasoljuk, hogy látogatás előtt mindenképp tájékozódj Partnerünk online elérhető felületein (lásd: Információ), illetve ha az egyedi QR-kódod felhasználásával kapcsolatos kérdésed van, keresd fel a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat.

Igazi filmpalotában néznél kasszasikert vagy klasszikusokat?

A legjobban várt, legizgalmasabb film is dupla élmény, ha különleges helyszínen nézhetjük meg – az 1922-ben átadott moziban egykor még nagyzenekar kísérte a némafilmeket – mára modernizálva, de eredeti hangulatát is megőrizve működik, így a vörös bársonyszékekben és igazán elegáns termekben láthatjuk viszont kedvenceinket a vásznon.

A hat terem olyan magyar színészlegendák nevét viseli, mint Karády, Kabos vagy Latabár, az ötszáz fős díszteremben nem egy kultikus film premier- és díszelőadása forgott már, és fog is a jövőben.

ÉnBudapestem Tipp

Az épület is megér egy-két pillantást, a Corvin köz névadója, Mátyás király és a címerállat hollója is felbukkan a homlokzaton.

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés