-15%

Csíki Söröző Mechwart

15% kedvezmény

Egyedi Énbudapestem App QR-kódoddal 15% kedvezményre vagy jogosult a fogyasztás végösszegéből, minden alkalommal.

A kedvezmény 2025.01.31-ig érvényes.

A budapesti Mechwart ligetnél található Csíki Söröző és Étteremben a hagyományos erdélyi ízek és kézműves sörök rajongói megtalálhatják a számításaikat. Filozófiája minden tekintetben hűen tükrözi a márka alapelveit: természetes összetevőket használnak mind az ételek, mind a sörök elkészítéséhez, mindezt hamisítatlan székely szeretettel.

Látogass el a Tiltott Csíki Söröző és Étterembe, ahol üdítő, tápláló ételek és sörkülönlegességek várnak mindenkit, aki szereti az erdélyi ízeket!

Az étterem étlapján olyan egyedi és különleges ízekkel rendelkező ételkompozíciók kaptak helyet, mint a székely mics házi pityókával, paraszttál ropogós cipóval vagy csorbaleves húsgömbőccel. Nemcsak a már megszokott minőségi sörök és kedvelt pityókacsipszek elérhetőek, de Magyarországon egyedülálló módon a sörfőzés fortélyait is bemutatják az érdeklődőknek.

Az étterem-söröző koncepciója azonban nem csupán a kulináris élvezetekre összpontosít: az étterem vendégeit minden este székely néptáncosok szórakoztatják, a táncos lábúak pedig akár be is állhatnak közéjük.

Javasoljuk, hogy látogatás előtt mindenképp tájékozódj Partnerünk online elérhető felületein (lásd: Információ), illetve ha az egyedi QR-kódod felhasználásával kapcsolatos kérdésed van, keresd fel a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat.

Tovább a weboldalra

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés