-20%

Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő

20% kedvezmény a belépőjegy árából

Egyedi QR-kódoddal összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. Az ajánlat 2025.01.31-ig érvényes.

A BGyH a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t takarja. Az alkalmazás által biztosított kedvezmény az applikáció Kedvezmények menüpontjában felsorolt, BGyH által üzemeltetett intézménybe érvényes. Az ÉnBudapestem Applikációval összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. A QR kód a főépületben található pénztárban kerül beváltásra.

A 12 alkalomra szóló kedvezményt felhasználhatód akár egyetlen fürdőben, vagy különböző BGyH által üzemeltetett helyszíneken is. Bármely BGyH által üzemeltetett intézményben történő beváltás a 12 alkalomból kerül levonásra.

A kedvezmény kizárólag Felnőtt jegyre érvényes.

Javasoljuk, hogy látogatás előtt mindenképp tájékozódj Partnerünk online elérhető felületein (lásd: Információ), illetve ha az egyedi QR-kódod felhasználásával kapcsolatos kérdésed van, keresd fel a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat.

Kipróbálnál egy nagyon hosszan tekergő UFÓ csúszdát?

Sportuszoda, többszintes wellness rész, számos szauna, panorámás élménymedence, gigantikus csúszdák és gyerekvilág – Budapest egyik legfrissebb fürdőkomplexuma télen is hét szintnyi szórakozást nyújt. Az úszómedence csarnokának különleges eleme az elbontott újpesti uszodából átmentett színpompás Barcsay Jenő mozaik.

ÉnBudapestem Tipp

Ha szeretsz szaunázni, akkor itt olyan különlegességeket is kipróbálhatsz, mint a 100 foknál is melegebb ördögszauna.

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés