-20%

Dandár Gyógyfürdő

20% kedvezmény a belépőjegy árából

Egyedi QR-kódoddal összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. Az ajánlat 2024.04.12-ig érvényes.

A BGyH a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t takarja. Az alkalmazás által biztosított kedvezmény az applikáció Kedvezmények menüpontjában felsorolt, BGyH által üzemeltetett intézménybe érvényes. Az ÉnBudapestem Applikációval összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. A QR kód a főépületben található pénztárban kerül beváltásra.

A 12 alkalomra szóló kedvezményt felhasználhatód akár egyetlen fürdőben, vagy különböző BGyH által üzemeltetett helyszíneken is. Bármely BGyH által üzemeltetett intézményben történő beváltás a 12 alkalomból kerül levonásra.

A kedvezmény kizárólag Felnőtt jegyre érvényes.

Wellnesseznél a bérházak udvarán?

Elsőre az utcán sétálva fel sem tűnik, hogy egy fürdő előtt megyünk el – pedig a Dandár 1921 óta várja az eleinte mosakodni, majd a kicsit lazulni vágyó vendégeit. Épülésekor a környékbeli lakások még nem voltak fürdőszobával felszerelve, így a 70-es évekig tisztasági kádfürdőként működött, utána vált csak gyógy- és élményfürdővé, ahol ma már egészen különleges, városi környezetben élvezhetjük a pesti gyógyvizeket.

ÉnBudapestem Tipp

Ha itt járunk, megérni várni a kinti élménymedencében található szuper nyakzuhanyokra, valamint derék-és hátmasszírozókra.