-20%

Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

20% kedvezmény a belépőjegy árából

Egyedi QR-kódoddal összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. Az ajánlat 2025.01.31-ig érvényes.

A BGyH a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t takarja. Az alkalmazás által biztosított kedvezmény az applikáció Kedvezmények menüpontjában felsorolt, BGyH által üzemeltetett intézménybe érvényes. Az ÉnBudapestem Applikációval összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. A QR kód a főépületben található pénztárban kerül beváltásra.

A 12 alkalomra szóló kedvezményt felhasználhatod akár egyetlen fürdőben, vagy különböző BGyH által üzemeltetett helyszíneken is. Bármely BGyH által üzemeltetett intézményben történő beváltás a 12 alkalomból kerül levonásra.

A kedvezmény kizárólag Felnőtt jegyre érvényes.

Kíváncsi vagy a város legszebb fürdőjére, ahol Ryan Gosling is megmártózott?

Az itteni forrásokat a középkortól felkeresték a gyógyulni vágyók, a mai impozáns szálló és fürdő a 20. század elején épült fel. A gyönyörű szecessziós fürdő egyszerre lenyűgöző építészeti élmény a sok színpompás Zsolnay remekkel, és igazi felüdülés a testnek, a gyógyvizeinek hála. A belső fedett térben úszó- és termálmedencéket találunk, illetve a szabadtéri részen egy télen is élvezhető melegvizes, és egy csak a nyári szezonban működő hullámmedence is van. A Gellért-hegy oldalában meghúzódó parkja igazi kis oázis a nyüzsgő nagyváros közepén.

ÉnBudapestem Tipp

A legszebb jelző itt tényleg nem költői túlzás: a díszes üvegablakok, a csillogó Zsolnay mozaikok és díszes kutak, mázas oszlopok elképesztő látványt nyújtanak.

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés