-20%

Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

20% kedvezmény a belépőjegy árából

Egyedi QR-kódoddal összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. Az ajánlat 2025.01.31-ig érvényes.

A BGyH a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t takarja. Az alkalmazás által biztosított kedvezmény az applikáció Kedvezmények menüpontjában felsorolt, BGyH által üzemeltetett intézménybe érvényes. Az ÉnBudapestem Applikációval összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. A QR kód a főépületben található pénztárban kerül beváltásra.

A 12 alkalomra szóló kedvezményt felhasználhatód akár egyetlen fürdőben, vagy különböző BGyH által üzemeltetett helyszíneken is. Bármely BGyH által üzemeltetett intézményben történő beváltás a 12 alkalomból kerül levonásra.

A kedvezmény kizárólag Felnőtt jegyre érvényes.

Megnéznéd, hol is játszódik Ottlik Géza Iskola a határon című regényének híres kezdőjelenete?

A budapesti fürdők közül ennek van leginkább csodatévő híre, a bejáratnál elhelyezett sok- sok sikeres gyógyulásról megemlékező márvány hálatáblák is ezt bizonyítják. Aki kikapcsolódni vágyik, azokat úszó- és élménymedencék és szauna részleg is várja, a gyógyulást keresők pedig többféle kezelést is elérhetnek itt. Legendás a napozóterasza is, több irodalmi műben is felbukkan, ami nem csoda, hiszen a mai napig a művész– és értelmiségi réteg kedvelt találkozóhelye.

ÉnBudapestem Tipp

A fürdő mögött egy ivókút is található, amelynek vize szintén gyógyító hatású, főként gyomor- epe- és vesepanaszokra ajánlják.

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés