-20%

Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő

20% kedvezmény a belépőjegy árából

Egyedi QR-kódoddal összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. Az ajánlat 2025.01.31-ig érvényes.

A BGyH a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t takarja. Az alkalmazás által biztosított kedvezmény az applikáció Kedvezmények menüpontjában felsorolt, BGyH által üzemeltetett intézménybe érvényes. Az ÉnBudapestem Applikációval összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. A QR kód a főépületben található pénztárban kerül beváltásra.

A 12 alkalomra szóló kedvezményt felhasználhatód akár egyetlen fürdőben, vagy különböző BGyH által üzemeltetett helyszíneken is. Bármely BGyH által üzemeltetett intézményben történő beváltás a 12 alkalomból kerül levonásra.

A kedvezmény kizárólag Felnőtt jegyre érvényes.

Javasoljuk, hogy látogatás előtt mindenképp tájékozódj Partnerünk online elérhető felületein (lásd: Információ), illetve ha az egyedi QR-kódod felhasználásával kapcsolatos kérdésed van, keresd fel a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat.

Tudtad, hogy már télen sem kell lemondanod a város legszebb bauhaus fürdőjéről?

A legendás margitszigeti Pala generációk óta a budapesti nyár elengedhetetlen eleme, a pár évvel ezelőtti felújításnak hála már télen sem kell lemondanunk róla. Nyáron az óriási strand, a csúszdapark, hullámmedence a fő vonzereje, télen a benti wellness-részleg szaunái, a kinti melegvizes termál, és a 40 méteres fedetlen úszómedence csalja ki a szigetre a pihenni vagy sportolni vágyókat.

ÉnBudapestem Tipp

Ha úszni szeretnél, ne feledd otthon az úszósapkádat!

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés