-20%

Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő

20% kedvezmény a belépőjegy árából

Egyedi QR-kódoddal összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. Az ajánlat 2025.01.31-ig érvényes.

A BGyH a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t takarja. Az alkalmazás által biztosított kedvezmény az applikáció Kedvezmények menüpontjában felsorolt, BGyH által üzemeltetett intézménybe érvényes. Az ÉnBudapestem Applikációval összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. A QR kód a főépületben található pénztárban kerül beváltásra.

A 12 alkalomra szóló kedvezményt felhasználhatód akár egyetlen fürdőben, vagy különböző BGyH által üzemeltetett helyszíneken is. Bármely BGyH által üzemeltetett intézményben történő beváltás a 12 alkalomból kerül levonásra.

A kedvezmény kizárólag Felnőtt jegyre érvényes.

Kíváncsi vagy milyen kincset rejteget a XX. kerület?

A hosszas elhanyagoltság után zseniálisan megújult dél-pesti fürdő a város egyik legkülönlegesebb gyógyfürdőjévé vált. A csak itt felbugyogó, nőgyógyászati problémákra javallott jódos-sós gyógyvíze mellett hatalmas szaunavilág, kupolás ál-törökfürdő, gyerekrészleg és télen-nyáron kiúszós melegvizes medence, nyak- és hátmasszázs bugyogók, és télen is használható kinti úszómedence várja a fürdőzni vágyókat. Sőt, a legendás vízi sakkasztalokból ide is jutott pár.

ÉnBudapestem Tipp

Egy kisebb medencében víz alatti kerékpárra is pattanhatunk, persze a szakszerű felügyelet mellett.

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés