-20%

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

20% kedvezmény a belépőjegy árából

Egyedi QR-kódoddal összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. Az ajánlat Az ajánlat 2025.01.31-ig érvényes.

A BGyH a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t takarja. Az alkalmazás által biztosított kedvezmény az applikáció Kedvezmények menüpontjában felsorolt, BGyH által üzemeltetett intézménybe érvényes. Az ÉnBudapestem Applikációval összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. A QR kód a főépületben található pénztárban kerül beváltásra.

A 12 alkalomra szóló kedvezményt felhasználhatód akár egyetlen fürdőben, vagy különböző BGyH által üzemeltetett helyszíneken is. Bármely BGyH által üzemeltetett intézményben történő beváltás a 12 alkalomból kerül levonásra.

A kedvezmény kizárólag Felnőtt jegyre érvényes.

A törökfürdő csütörtökön 13:00 pénteken 11:00 órától koedukált.

Javasoljuk, hogy látogatás előtt mindenképp tájékozódj Partnerünk online elérhető felületein (lásd: Információ), illetve ha az egyedi QR-kódod felhasználásával kapcsolatos kérdésed van, keresd fel a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat.

A kedvezmény az éjszaki fürdőzésre nem jogosít.

Megmártóznál a kupolák alatt, ahol egykor basák és bégek lazítottak?

Budapest történelmi fürdőinek egyik legizgalmasabb hibridje: a hét legtöbb napján szigorúan férfi és női napokkal nyitva tartó klasszikus törökfürdő mellett egy csodásan felújított wellness részleggel is rendelkezik, szaunákkal, sószobával és a tetőn panorámás élményfürdővel. A 16. század óta működik itt fürdő, medencéit a gellérthegyi gyógyforrások táplálják vízzel. Indulás előtt mindenképp ellenőrizd mikor ki látogathatja a törökfürdőt, amely csak hétvégén koedukált, általában a kedd a női nap, a többi a délutánig a férfiaké.

ÉnBudapestem Tipp

Készülj fel rá, hogy a nem koedukált időszakban a szokásoknak megfelelően a törökfürdő részen úgynevezett kötényes fürdőzés van.

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés