-20%

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

20% kedvezmény a belépőjegy árából

Egyedi QR-kódoddal összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. Az ajánlat 2025.01.31-ig érvényes.

A BGyH a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t takarja. Az alkalmazás által biztosított kedvezmény az applikáció Kedvezmények menüpontjában felsorolt, BGyH által üzemeltetett intézménybe érvényes. Az ÉnBudapestem Applikációval összesen 12 alkalommal, 20%-os kedvezménnyel léphetsz be a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdők bármelyikébe. A QR kód a főépületben található pénztárban kerül beváltásra.

A 12 alkalomra szóló kedvezményt felhasználhatód akár egyetlen fürdőben, vagy különböző BGyH által üzemeltetett helyszíneken is. Bármely BGyH által üzemeltetett intézményben történő beváltás a 12 alkalomból kerül levonásra.

A kedvezmény kizárólag Felnőtt jegyre érvényes.

Szeretnéd kipróbálni azt a gyógyvizet amiben az Állatkert vízilova is fürdik? 

Bár a vízilovakkal nem lehet együtt fürödni a Szecskában, de az igaz, hogy az ő medencéjük is a Széchényi egyik gyógyforrásából kapja a vizet, mert annak összetétele nagyon hasonlít a Níluséhoz. A Széchenyi fürdő 3 kültéri és 15 beltéri medencéjével Európa egyik legnagyobb fürdőközpontja. Pest első gyógyfürdője, amely 1881-ben már Artézi fürdőként működött. Napjainkban, a klasszicista és neoreneszánsz építészeti elemeket ötvöző fürdőcentrum sok egyéb szolgáltatás mellett élménymedencével is gazdagodott.

ÉnBudapestem Tipp

Ha úgy döntesz, hogy ellátogatsz ide, ne felejts el felfele nézni, mert Budapest legszebb kupoláit találod itt.

Szeretnéd ezt a kedvezményt beváltani?

Ha van budapesti lakcímkártyád, nincs más dolgod, mint letölteni az appot, és regisztrálni!

Letöltés